Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €6500

Afstortkluis

Heb je interesse in een afstortkluis? Wij hebben verschillende afstortkluizen, waaronder afstortkluizen van het merk De Raat. Om de aanschaf van een afstortkluis makkelijk te maken, geven we een aantal tips. Niet alleen je behoefte en wensen zijn van belang bij de aanschaf, maar vanzelfsprekend ook je budget. Stuk voor stuk zijn onze afstortkluizen van uitstekende kwaliteit en uitermate geschikt voor het veilig opbergen van allerlei waardevolle eigendommen, zoals bedrijfsgoederen, antieke voorwerpen en documenten. Meer informatie over een afstortkluis? Stuur ons een e-mail: [email protected].

Lees verder

Wat is een afstortkluis?

Bij een afstortkluis is de afstortlade of afstortklep voorzien van een slot. Hiermee voorkom je dat ongeautoriseerde personen geld kunnen afstorten. Bovendien bevat de kluisdeur een slot, zodat jouw financiële eigendommen extra beveiligd zijn. Afstortkluizen zijn zo ontworpen dat de inhoud aan de binnenzijde effectief afgeschermd wordt. Hierdoor is het aanwezige geld niet van bovenaf bereikbaar (en maak je het criminelen héél moeilijk).

Waarvoor dient een afstortkluis?

Afstortkluizen zijn geschikt voor drogisterijen, winkels en andere bedrijfstakken waar constante geldstromen voorkomen. Een ander woord voor afstortkluis is afroomkluis. Afromen van een kassa is het om veiligheidsredenen beperken van de hoeveelheid geld die in de kassalade zit. Denk bijvoorbeeld aan kassamedewerkers in een supermarkt die ook ‘grote biljetten’ middels een afstortkluis wegvoeren. Niet alleen contant geld, maar ook sealbags, enveloppen en geldcassettes kunnen daarin worden opgeslagen.

Is een afstortkluis voldoende om biljetten te waarborgen?

Het is ook mogelijk om een afstortkluis te combineren met een geldkluis, zodat je in de winkelkluis bijvoorbeeld briefgeld met hoge waarde afroomt en na sluitingstijd de inhoud overbrengt naar een andere kluis, een geldkluis. Dit vergroot de veiligheid van jouw financiële eigendommen. Ook ideaal voor horecagebruik!

Meer informatie over afstortkluizen?

Wil je meer weten over afstortkluizen of heb je een vraag over een specifiek type afstortkluis van De Raat? We helpen je graag! Neem contact met ons op door te e-mailen naar [email protected].

Wilt u een kortingscode aanvragen?

Vraag dan de kortingscode aan via ons mailadres [email protected].

Vermeldt daarbij uw naam en om welke kluis het gaat.