Brandwerende kluis
feel safe met jouw

Brandwerende kluis

1 - 12 van 229 Resultaten

Wat is het doel van de kluis?
 • moneyBewaren van geld
 • weaponOpbergen van wapens
 • Budget

  Welk type slot?
  Elektronisch codeslotMet dubbelbaard sleutelslot
 • fireBestemd tegen brand
 • Budget

  Welk type slot?
  Cilinder sleutelslotElektronisch codeslotMet dubbelbaard sleutelslot
  Hoeveel wil je opbergen?
  €2500 - €5000€5000 - €10000€10000 - €25000€25000 - €50000€50000 - €100000€250000 - €500000
  Hoe verankeren?
  Op de bodemOp de bodem en tegen de achterwand
 • documentBewaren van documenten
 • Budget

  Welk type slot?
  Cilinder sleutelslotDubbel slotVingerafdrukslotElektronisch codeslotMet dubbelbaard sleutelslot
  Hoeveel wil je opbergen?
  €2500 - €5000€5000 - €10000€10000 - €25000€25000 - €50000€50000 - €100000€100000 - €250000€250000 - €500000
  Op de bodemTegen de achterwandOp de bodem en tegen de achterwand
 • electronicsBewaren van electronica
 • Budget

  Welk type slot?
  Cilinder sleutelslotElektronisch codeslotMet dubbelbaard sleutelslot
  Hoeveel wil je opbergen?
  €5000 - €10000€10000 - €25000
  Hoe verankeren?
  Op de bodemTegen de achterwandOp de bodem en tegen de achterwand
Hulp nodig?
Gebruik onze lockfinder!

Wil je een brandwerende kluis kopen?


Heb je interesse in een brandwerende kluis? Met één klik op de knop heb je tegenwoordig al een brandwerende kluis in huis. Toch zijn er een aantal punten waarop je moet letten bij de aanschaf van een brandkluis. Niet alleen je behoefte en wensen zijn hierbij van belang, maar ook je budget. Wij bieden bijvoorbeeld brandwerende kluizen aan met dubbel slot, elektronisch codeslot en met dubbelbaard sleutelslot. Allemaal van uitstekende kwaliteit.

Wat is een brandwerende kluis of brandkluis?

Een brandwerende kluis biedt niet alleen bescherming tegen inbraak, maar ook tegen brand. Het is goed om te bepalen aan welke vereisten jouw brandkluis moet voldoen. We zetten vijf belangrijke punten voor je op een rij:

 1. Het is goed om jezelf af te vragen wat je wil beschermen met een brandvrije kluis of documentenkluis. Denk aan papieren documenten, digitale documenten zoals usb’s óf beide?
 2. Ook is het van belang om te bedenken hoe groot je waardevolle documenten zijn. Wij hebben verschillende maten in brandwerende kluizen. Dit model, de technomax dpk 7, ook wel documentenkluis genoemd, is bijvoorbeeld 49 centimeter hoog, 43 cm breed en 43 cm diep. Een fijn formaat voor mappen.
 3. Onze brandwerende ladekasten bieden, zoals de naam al doet vermoeden, bescherming tegen brand. Goed om te weten: onze kluizen variëren aan beveiligingsminuten. De ene kluis biedt beveiliging voor dertig minuten, de andere brandkluis voor zestig minuten.
 4. Wil je naast documenten ook contant geld of andere waardevolle eigendommen opbergen in je brandwerende ladekast of brandwerende ladekasten? Dan wil je daar wellicht een aparte ruimte voor. Of ruimte om een kistje met slot in op te bergen.
 5. Ook belangrijk: het gewenste type slot op de brandvrije kluis. Wij bieden brandwerende kluizen aan met dubbel slot, elektronisch codeslot en met dubbelbaard sleutelslot.

Wat houdt een brandwerende kluis met een dubbel slot in?

Een brandwerende kluis met een dubbel slot biedt dubbel zoveel bescherming aan je waardevolle spullen. Bij een dubbel slot heb je twee sleutels om je kluis te sluiten en te openen. Hiermee vergoot je de veiligheid van je eigendommen. Dit model, de technomax dpd 5, heeft ook twee sleutels.

Wat houdt een brandwerende kluis met een elektronisch codeslot in?

Een brandwerende kluis met een elektronisch codeslot beschikt logischerwijs over een codeslot in plaats van een sleutelslot. Het voordeel hiervan is dat je geen sleutels hoeft te bewaren. Je hebt toegang tot je brandvrije kluis middels een persoonlijke pincode. Dit type privékluis met elektronisch slot valt onder de categorie klasse S2.

 

Wat houdt een brandwerende kluis met een dubbelbaard sleutelslot in?

Een brandwerende kluis met een dubbelbaard sleutelslot is makkelijk te bedienen en bovendien bestand tegen hoge temperaturen. Daarnaast heb je geen stroom nodig, maar een sleutel om je waardevolle eigendommen te bereiken. Brandwerende kluizen met een dubbelbaard sleutelsloten zijn ideaal voor plekken waar er geen stroom is.

 

Meer informatie over brandwerende kluizen en brandwerende ladekasten?

Wil je meer weten over brandwerende kluizen, documentenkluizen of brandvrije kluizen? Of heb je een vraag over een specifiek type brandkluis? Neem dan contact met ons op door te e-mailen naar [email protected]

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »