Type slot
Toepassing
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €2000

Vloerkluis

Een vloerkluis is een type inbouwkluis en is speciaal ontworpen om weg te werken in een vloer. Door een vloerkluis in te metselen in een vloer, biedt hij extra bescherming tegen inbrekers. Een vloerkluis is namelijk onmogelijk mee te nemen. In onze webshop vind je diverse vloerkluizen. Geen plek om een kluis in een wand te metselen? Wellicht is een vloerkluis in dat geval een goede optie. 

Lees verder

Vloerkluis inbouwen 

Het voordeel van een vloerkluis is dat je hem heel onopvallend kunt wegwerken in een wand, daarom wordt een vloerkluis ook regelmatig ‘geheime kluis’ genoemd. Dit maakt een vloerkluis een goede inbraakwerende kluis. Hij zorgt namelijk niet alleen voor betere bescherming tegen inbrekers, maar verhoogt vaak ook de waarde die je voor de verzekering in de kluis mag bewaren. 

Het is van belang om van tevoren te bepalen wat voor eigendommen je wilt bewaren in de vloerkluis. Daar hangt namelijk vanaf hoe groot de kluis minimaal moet zijn. Ook is het goed om na te denken over het type slot. Ga je voor een dubbelbaardsleutelslot, een digitaal slot, of toch voor een mechanisch cijferslot? 

Beste keuze voor een vloerkluis 

Welke vloerkluis het beste bij jou past, hangt dus van verschillende factoren af. De vloerkluizen van Weloq beschermen overigens allemaal tegen inbraak en zorgen voor een eerste bescherming bij brand.