Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €3500

Sleutelkast tot 100 sleutels

Een sleutelkast is handig en efficiënt om sleutels veilig op te bergen. Sleutelkasten bieden bescherming tegen inbraak en zorgen er ook nog eens voor dat sleutels overzichtelijk worden opgeborgen. Verschillende sleutelkasten uit ons assortiment zijn voorzien van gekleurde sleutelhaken of nummers. De hoogte van de haken kun je bij verschillende sleutelkasten makkelijk verstellen. 

Lees verder

Voor veel bedrijven is een sleutelkast een praktische en veilige oplossing om sleutels in te bewaren. Ook steeds meer particulieren plaatsen thuis een sleutelkast. In de webshop van Weloq vind je veel verschillende sleutelkasten. Waaronder kleine sleutelkasten die geschikt zijn om buiten te plaatsen, sleutelkasten voor binnen, sleutelkasten met een mechanische code of een cilinder sleutelslot. We helpen je graag bij het zoeken naar de beste optie om jouw sleutels veilig in te bewaren, 

Sleutelkasten in verschillende maten 

Van kleine sleutelkastjes tot grote sleutelkasten: wij bieden veel verschillende oplossingen om sleutels veilig in op te bergen. Uiteraard is de grootte van de sleutelkast afhankelijk van het aantal sleutels dat opgeborgen dient te worden. We denken dan ook graag met je mee welke oplossing het beste past voor het opbergen van sleutels. 

Beste keuze voor een sleutelkast 

Welke sleutelkast het beste past, is natuurlijk afhankelijk van het aantal sleutels dat veilig opgeborgen dient te worden. Bekijk in onze webshop het assortiment aan sleutelkasten en sleutelkluizen dat wij aanbieden. Kom je er niet uit, of heb je hulp nodig bij jouw zoektocht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.