Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €20000

Laptop- en datakluizen

Heb je interesse in een elektronische kluis? We maken het je makkelijk: we hebben een breed assortiment, zodat je een elektronische kluis vindt die voldoet aan al jouw wensen. Heb je met spoed een elektronische kluis nodig? Ook dan helpen we je graag: [email protected].

Lees verder

Wat is een elektronische kluis?

De vraag ‘Wat is een elektronische kluis nu precies?’ horen wij wel vaker: dat is een kluis met een elektronisch slot. Dit type kluis kan zowel bestand zijn tegen inbrekers (inbraakwerende kluizen) of brand (brandwerende kluizen). Het voordeel van een elektronisch slot is dat je het kunt openen middels een door jou gekozen code. Dan is het wel zo handig om een goed geheugen te hebben of een veilige (digitale) plek om die geheime cijfercombinatie te noteren.

Waarom een elektronische kluis kopen?

We noemden het net al even: je moet een geheime cijfercombinatie onthouden. Een combinatie die vaak lastig te kraken is en daardoor je eigendommen veilig kunt stellen. Maar voordat het zover is, is het goed om te bepalen waaraan jouw elektronische kluis moet voldoen. Denk aan de grootte van de kluis. Wat wil je waarborgen: documenten, sieraden, contacten, mappen of andere waardevolle eigendommen?

Andere mogelijkheden naast elektronische kluizen:

Twijfel je of een elektronische kluis aan je wensen voldoet? Wij hebben een breed assortiment, waaronder kluizen met dubbel slot en dubbelbaard sleutelslot. Het is geen verrassing: een geldkluis met een dubbel slot biedt dubbel zoveel bescherming aan je waardevolle eigendommen als een kluis met een enkel slot. Een geldkluis met een dubbelbaard sleutelslot is makkelijk te bedienen: je hebt geen stroom nodig, maar een sleutel. Dit type kluis leent zich perfect voor plekken zonder stroomvoorziening, zoals een kelder of magazijn.

Meer informatie over elektronische kluizen?

Wil je meer weten over elektrische kluizen of heb je een vraag over een specifiek type elektrische kluis? Of een vraag op het gebied van klantenservice? We beantwoorden je vragen graag. Neem contact met ons op door te e-mailen naar [email protected].

Wilt u een kortingscode aanvragen?

Vraag dan de kortingscode aan via ons mailadres [email protected].

Vermeldt daarbij uw naam en om welke kluis het gaat.