Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €20000

Geldkluis

Heb je interesse in een geldkluis? Met één klik op de knop heb je tegenwoordig al een geldkluis in huis. Appeltje-eitje dus. Toch zijn er een aantal punten waarop je moet letten bij de aankoop van een geldkluis. Niet alleen je behoefte en wensen zijn hierbij van belang, maar natuurlijk ook je budget. Wij bieden onder meer geldkluizen die brandwerend zijn en geldkluizen die het inbrekers extra moeilijk maken, oftewel inbraakwerende kluizen. Allemaal van uitstekende kwaliteit.

Lees verder

Wat is een geldkluis?

Die vraag is eenvoudig, dat snap je: een kluis om jouw geld te waarborgen. En dat is precies waar de schoen wringt: het is jouw geld en dat wil je graag zo houden. Het is daarom goed om te bepalen aan welke vereisten jouw geldkluis moet voldoen. We maken het je makkelijk:

  1. Het is goed om jezelf af te vragen wat je wil beschermen met een geldkluis. Geld, dat snappen we, maar wil je contanten waarborgen of documentmappen? Of allebei?
  2. Ook is het van belang om te bedenken hoe groot je waardevolle documenten zijn. Wij hebben verschillende maten En modellen: van brandwerende kluizen tot inbraakwerende kluizen.
  3. Onze brandwerende ladekasten bieden, zoals de naam al doet vermoeden, bescherming tegen brand. Goed om te weten: onze kluizen variëren aan beveiligingsminuten. De ene geldkluis biedt beveiliging voor dertig minuten, de andere brandwerende geldkluis voor zestig minuten.
  4. Wil je naast documentmappen ook contact geld opbergen in je geldkluis, brandkluis of documentenkluis? Dan wil je daar wellicht een aparte ruimte voor. Of ruimte om een kistje met slot op te bergen.
  5. Ook belangrijk: het gewenste type slot op je geldkluis. Wij bieden (brandwerende) geldkluizen aan met dubbel slot, elektronisch codeslot en met dubbelbaard sleutelslot.

Wat houdt een geldkluis met een dubbel slot in?

Het is geen verrassing: een geldkluis met een dubbel slot biedt dubbel zoveel bescherming aan je waardevolle spullen. Bij een dubbel slot heb je twee sleutels om je kluis te sluiten en te openen. Hiermee vergoot je de veiligheid van je eigendommen. Wel zo prettig.

Wat houdt een geldkluis met een elektronisch codeslot in?

Een geldkluis met een elektronisch codeslot beschikt vanzelfsprekend over een codeslot in plaats van een sleutelslot. Het voordeel hiervan is dat je geen sleutels hoeft te bewaren. Je hebt toegang tot je geldkluis of documentenkluis middels een persoonlijke pincode. Het is dus wel zo handig dat je een goed geheugen hebt of je pincode op een veilig (digitale) plek kan noteren. Dit type geldkluis met elektronisch slot is een goed voorbeeld.

Wat houdt een geldkluis met een dubbelbaard sleutelslot in?

Een geldkluis met een dubbelbaard sleutelslot is makkelijk te bedienen: je hebt geen stroom nodig, maar een sleutel om je waardevolle (financiële) eigendommen te bereiken. Geldkluizen met een dubbelbaard sleutelslot zijn ideaal voor plekken zonder stroomvoorziening. Bijvoorbeeld in een kelder of magazijn.

Meer informatie over geldkluizen?

Wil je meer weten over geldkluizen of heb je een vraag over een specifiek type geldkluis? We helpen je graag! Neem contact met ons op door te e-mailen naar [email protected].