Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €15000

Wapenkluis

Heb je interesse in een wapenkluis? We maken het je makkelijk: we hebben een breed assortiment aan wapenkluizen, ook wel pistolenkluizen of gewerenkluizen genoemd. Zo vind je altijd een wapenkluis die aan jouw vereisten voldoet. Heb je snel een pistolenkluis nodig? Ook dan helpen we je graag: [email protected].

Lees verder

Wat is een wapenkluis?

Wat een wapenkluis is, is niet zo moeilijk te beantwoorden: een kluis waarin je een wapen - soms ook munitie - kunt opbergen. Minder voor de hand liggend is waaraan de wapenkluizen van Weloq voldoen. Wij leggen het je puntsgewijs uit:

  • De wapenkluizen van Weloq hebben een prijs-prestatieverhouding;
  • De wapenkluizen bieden bescherming tegen inbraak. De kluizen van Siegen zijn gecertificeerd.
  • Afhankelijk van het type wapenkluis, is de kluis geschikt voor pistolen, geweren en munitie.
  • In alle wapenkluizen kan munitie worden opgeborgen in een afsluitbaar binnenvak. Door middel van een cilinderslot waarborg je je waardevolle eigendommen.
  • Onze wapenkluizen zijn voorzien van een dubbelbaard sleutelslot of een elektronisch cijferslot. Een dubbelbaard sleutelslot is een slot waarbij twee sleutels worden geleverd.
  • Wapenkluizen zijn voorbereid voor vloer- en muurverankering. Je hoeft dus niet zelf aan de slag, wel zo fijn.
  • Wapenkluizen bieden ook bescherming tegen brand. Wil je exact weten hoe brandwerend de door jou gewenste wapenkluis is? Bekijk dan de product specificaties of neem contact met ons op.

Wil je meer informatie over wapenkluizen?

Meer weten over wapenkluizen of heb je een vraag over een specifiek type wapenkluis? Of een vraag op het gebied van klantenservice? We helpen je graag: neem contact met ons op door te e-mailen naar [email protected].

Wilt u een kortingscode aanvragen?

Vraag dan de kortingscode aan via ons mailadres [email protected].

Vermeldt daarbij uw naam en om welke kluis het gaat.