Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €1500

Kluis met mechanisch cijferslot

Voor een hoogwaardige kluis met mechanisch cijferslot kun je terecht bij Weloq. Op deze pagina vind je verschillende modellen die uitgevoerd zijn met een mechanisch cijferslot. De kluizen bieden een uitstekende beveiliging voor waardevolle spullen als documenten, geld, erfstukken en juwelen. Bestel direct de kluis die voldoet aan al je wensen. Wij zorgen voor een snelle verzending. Uiteraard kun je ook verder lezen voor meer informatie over de voordelen van een kluis met cijferslot.

Lees verder

Voordeel van een kluis met een mechanisch cijferslot

Kluizen met een mechanisch cijferslot worden vaak verkozen boven sleutelkluizen omdat je enkel een code nodig hebt om de kluis te openen. Dit betekent dat je geen sleutel meer hoeft te bewaren. Een fysiek voorwerp als een sleutel zal eerder kwijtraken dan een code. Zeker wanneer meerdere mensen toegang hebben tot de kluis. Ziet een inbreker kans om binnen te komen? En voert hij de code foutief in? Dan zal hij automatisch blokkeren.

 

Inbraak- en brandwerende kluizen in diverse maten

Zoals gezegd zijn er heel veel verschillende modellen verkrijgbaar van de kluis met mechanisch cijferslot. In het online aanbod van Weloq vind je zowel inbraak- als brandwerende kluizen met dit type slot. Daarnaast variëren ze qua grootte en manier van verankeren. Ga vooraf voor jezelf na waar je kluis aan moet voldoen. Selecteer op basis van deze eisen de gewenste kluis. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Maak gebruik van onze lockfinder of neem contact op voor advies.

 

Ontdek het aanbod van Weloq

Welk type kluis mechanisch cijferslot voldoet aan jouw wensen. Om de keuze eenvoudig te maken, zetten we een aantal van de modellen uit ons assortiment op een rij:

  1. Inbraakwerende sleutelkluis: Een mooi voorbeeld van een inbraakwerende sleutelkluis is de Nauta Filex CR Sleutelkluis. Dit model is klein van formaat en zeer geschikt voor het opbergen van sleutels.
  2. Brandkluis: Een model als de De Raat Brandkast R 10 Royal Safe biedt zowel bescherming tegen brand als inbraak. Dit model is gecertificeerd volgens normering IS 120P is 120 minuten brandwerend gecertificeerd.
  3. Privékluis: Een privékluis wordt vooral thuis gebruikt. De Technomax Gold GMD/3 kluis biedt bescherming tegen inbraak en eerste bescherming tegen brand.

 

Meer informatie over een kluis met mechanisch cijferslot?

Voor meer informatie over een kluis met mechanisch cijferslot in ons assortiment kun je altijd contact met ons opnemen. Je ons bereiken via e-mailadres [email protected]. Uiteraard kun je het gewenste model ook direct bestellen. Met onze snelle verzending is je bestelling binnen no-time bij je thuis.