Al meer dan 25 jaar is WeLoq uw specialist in veilig opbergen.

Weloq is al ruim 25 jaar dé specialist op het gebied van kluizen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zetten wij graag in om jou te helpen aan een geschikte kluis. Wij geven je dan ook graag advies over de kluis die het best past bij jouw situatie. 

“Iedereen wil een andere waarde waarborgen maar het doel is hetzelfde: je veilig voelen.”
- Gerrit Jan Doeleman, productspecialist Weloq
 • 100% kwaliteits kluizen
  Zo heb jij de garantie dat je waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen
 • SHOWROOM in midden-nederland
  Maak een afspraak en vind de kluis die perfect past bij jouw wensen
 • Snel en discreet geleverd
  Voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag discreet geleverd
 • Vakkundig advies en installatie
  Onze gecertificeerde experts plaatsen en verankeren de kluis zorgvuldig

Feel Safe

Jouw veiligheidsgevoel staat bij ons voorop. Daarom zorgen wij dat jouw waardevolle spullen veilig en vertrouwd achter slot en grendel liggen. Bij Weloq denken we graag met je mee. Optimale veiligheid en discretie zijn leidraad in onze processen. Wij weten als geen ander wat het belang is van het veilig opslaan van jouw dierbare en waardevolle spullen. En helpen je dan ook graag in jouw zoektocht naar de perfecte kluis.

Maak een afspraak en bezoek onze kluizen showroom midden in nederland

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in gesprek. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom of bel of mail naar onze klantenservice.

 • Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten

Onze geschiedenis

Bij Weloq werken mensen met een passie voor kluizen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al geruime tijd helpen wij onze klanten bij de aanschaf van een kluis of brandkast. Ooit verkochten we onze kluizen via onze partners. Om onze klanten nog beter te bedienen, starten we onze eigen webwinkel.

Wij werken nauw samen met bekende kluizenleveranciers zoals; De Raat en Nauta. Samen met hen beschikken we over meer dan 25 jaar ervaring en weten wij als geen ander dat 'waarde' subjectief is.

Als specialist in kluizen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om waardevolle spullen veilig op te slaan. Wij helpen je dan ook graag om jouw spullen met (emotionele) waarde op een veilige plek op te bergen. Dat doen we door bij jou thuis een perfecte kluis te leveren en indien gewenst ook voor je te monteren of inbouwen. 

Weloq levert en plaatst niet alleen kluizen bij particulieren. Met veel plezier bedenken en leveren wij ook veilige oplossingen voor verschillende bedrijven. 

Advies nodig van een van onze experts? Neem gerust contact met ons op! We helpen graag in de zoektocht naar een veilige kluis.