Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €35000

De Raat

De Raat kluizen

Ben je op zoek naar De Raat kluizen? Bij Weloq vind je een uitgebreid aanbod met kluizen van dit topmerk. De Raat is de grootste distributeur in Europa als het gaat om inbraak- en brandwerende producten. Hun producten staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Met hun systemen zorgen zij ervoor dat waardevolle spullen veilig blijven. Wil je direct een De Raat kluis bestellen in onze webshop, bekijk dan ons aanbod en kies de kluis die aansluit bij je wensen.

Lees verder

Waarom De Raat kluizen?

Met hun kluizen en veiligheidsproducten wil De Raat een bijdrage leveren aan een veiligere samenleving. Het Nederlandse bedrijf is met zijn kwalitatieve kluizen en brandkasten uitgegroeid tot een internationaal bedrijf in de beveiligingssector. Hun kluizen zijn zowel geschikt voor gebruik door bedrijven als particulieren.

Diverse soorten kluizen

Wanneer je een De Raat kluis wilt aanschaffen, is het verstandig om voor jezelf na te gaan waaraan de kluis moet voldoen. Wat is het doel van de kluis? Waar wil je de kluis plaatsen? En wat is je budget? Maak gebruik van onze Lockfinder en ontdek direct welke kluis geschikt is voor jouw situatie.

In ons complete assortiment vind je onder andere:

  • Brandwerende kasten als deze chemicaliënkast volgens EN 91.196.060 is 90 minuten brandwerend. Daarnaast is hij makkelijk te verplaatsen met een pompwagen of vorkheftruck door een uitsparing aan de achterzijde.
  • Inbraakwerende kluizen zoals de privékluis Compact Safe is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot en biedt bescherming tegen inbraak.
  • Wapenkluis als de Protector Gunsafe biedt beveiliging voor 10 geweren.
  • Sleutelkluizen zoals de Sun Safe Electronic Plus ES-400 brandkluis zijn voorzien van een m/cijfer+cilinderslot.
  • Elektrische kluizen als de Sun Safe SB 03E Brandkluis zijn voorzien van een elektronisch cijferslot die bescherming biedt tegen inbraak.

Meer weten over De Raat kluizen?

Bekijk hier direct ons aanbod. Je kunt vervolgens het gewenste model eenvoudig en snel bestellen. Meer weten over onze kluizen of een specifiek model? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen via [email protected]. Onze specialisten helpen je dan graag verder.