Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €400

Pistolenkluis

Heb je interesse in een pistolenkluis? We maken het je makkelijk: we hebben een breed assortiment aan pistolenkluizen, ook wel wapenkluizen of gewerenkluizen genoemd. Zo vind je altijd een pistolenkluis die aan jouw wensen voldoet. Heb je met spoed een wapenkluis nodig? Ook dan helpen we je graag: [email protected].

Lees verder

Wat is een pistolenkluis?

Wat een pistoletkluis is, is niet zo moeilijk te beantwoorden: een kluis waarin je een meer wapen - soms ook munitie - kunt opbergen. Minder vanzelfsprekend is waaraan de wapenkluizen van Weloq voldoen. Wij zetten het voor je op een rijtje:

  • De pistolenkluizen hebben een prijs-prestatieverhouding;
  • De wapenkluizen bieden bescherming tegen inbraak. De kluizen van Siegen zijn gecertificeerd.
  • Afhankelijk van het type kluis, is de kluis geschikt voor pistolen, geweren en munitie.
  • In alle gewerenkluizen kan munitie worden opgeborgen in een afsluitbaar binnenvak. Door middel van een cilinderslot waarborg je je waardevolle eigendommen.
  • Onze wapenkluizen zijn voorzien van een dubbelbaard sleutelslot of een elektronisch cijferslot. Een dubbelbaard sleutelslot is een slot waarbij twee sleutels worden geleverd.
  • Pistolenkluizen zijn voorbereid voor vloer- en muurverankering. Je hoeft dus niet zelf aan de slag, wel zo prettig.
  • Wapenkluizen bieden bescherming tegen brand. Wil je exact weten in hoe brandwerend het door jou gewenste pistolenkluis is? Bekijk dan product specificaties of neem contact met ons op.

Meer informatie over pistolenkluizen?

Wil je meer weten over pistolenkluizen of heb je een vraag over een specifiek type wapenkluis? Of een vraag op het gebied van klantenservice? We helpen je graag: neem contact met ons op door te e-mailen naar [email protected].