Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €15000

Elektronische kluis

Elektronische kluizen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Zoek je een kleine kluis voor in huis om je kostbaarheden in op te bergen? Of zoek je misschien een brandwerende kluis die je eigendommen tegen brand beschermd? Een elektronische kluis met digitaal codeslot is in deze gevallen een uitkomst. Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan elektronische kluizen.

Lees verder

Het voordeel van een digitale kluis met cijferslot

Je sleutelbos is vaak al groot genoeg zonder dat je daar ook nog eens een kluissleutel aan toe voegt. En wat als je je sleutels kwijt raakt? Een elektronische kluis met cijferslot beveilig je met een pin-code. Afhankelijk van het type kluis, is het zelfs mogelijk om een mastercode of meerdere pin-codes in te stellen. Zo kun je meerdere mensen toegang tot je digitale kluis geven en hoef je niet bang te zijn dat je de sleutel verliest.

 

De verschillende soorten elektronische sloten

Het ene elektrische slot is het andere niet. Er zijn elektronische kluizen met inwendige sloten, uitwendige sloten of zelfs kluizen met een bluetooth functie. Bij een inwendig slot zitten de batterijen aan de binnenkant van de kluis. Dit betekent dat je er rekening mee moet houden dat je de batterijen van je elektronische kluis op tijd vervangt.