Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €3500

Sleutelkluis

Voor veel bedrijven is een sleutelkluis een praktische en veilige oplossing om sleutels in te bewaren. Ook steeds meer particulieren plaatsen thuis een sleutelkluis. In de webshop van Weloq vind je veel verschillende sleutelkasten. Waaronder sleutelkasten die geschikt zijn om buiten te plaatsen, sleutelkasten voor binnen, sleutelkasten met een mechanische code en sleutelkasten met een politiekeurmerk. 

Lees verder

We helpen je graag bij het zoeken naar de beste optie om jouw sleutels veilig in te bewaren. Je bestelt jouw ideale sleutelkluis eenvoudig en snel in onze webshop. 

Sleutelkluizen in verschillende maten 

Van kleine sleutelkluisjes tot grote sleutelkasten: wij bieden veel verschillende oplossingen om sleutels veilig in op te bergen. Uiteraard is de grootte van de sleutelkast afhankelijk van het aantal sleutels dat opgeborgen dient te worden. We denken dan ook graag met je mee welke oplossing het beste past voor het opbergen van sleutels. 

Beste keuze voor een sleutelkluis 

Welke sleutelkluis het beste past, is natuurlijk afhankelijk van het aantal sleutels dat veilig opgeborgen dient te worden. Bekijk in onze webshop het assortiment aan sleutelkasten en sleutelkluizen dat wij aanbieden. Kom je er niet uit, of heb je hulp nodig bij jouw zoektocht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 

Wilt u een kortingscode aanvragen?

Vraag dan de kortingscode aan via ons mailadres [email protected].

Vermeldt daarbij uw naam en om welke kluis het gaat.