Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Certificaat inbraak. Waarde berging in geld en kostbaarheden. Klasse 7 en hoger in overleg met verzekeraar.
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €3500

SKG Sleutelkluis

Een sleutelkluis met een politiekeurmerk wordt regelmatig ingezet om zorgmedewerkers toegang te verlenen tot een patiënt. Ouderen wonen steeds langer zelfstandig, maar zijn soms wel afhankelijk van zorgmedewerkers die zelfstandig een woning binnen kunnen stappen.

SKG normering: SKG***
SKG is een onafhankelijke certificatie organisatie die o.a. beveiligingsloten keurt tegen inbraak. Belangrijk is de SKG normen te checken in uw voorwaarden van uw inboedelverzekering. Indien u SKG 3 ster sloten nodig heeft en u dit niet heeft bent u niet verzekert tegen inbraken en diefstal. bevoegdheid of erkenning wordt geschorst. 

Lees verder

Een RDW & Bovag goedgekeurde sleutelkluizen zijn voor autogarages en autoverhuurbedrijven. Een dergelijke kluis moet minimaal voldoen aan Europees certificaat EN 14 450 security level 1 of hoger voldoen. Vanaf 1 januari 2014 dient men te voldoen aan deze eis anders loopt u het risico dan uw

Deze sleutelkluizen zijn zeer geschikt voor garages, autoverhuurbedrijven; hotels e.d. 

De kluizen dienen te worden verankerd aan de muur of vloer, om diefstal van de kluis te voorkomen. 

Uiteraard moet dat wel veilig kunnen en de toegang moet geblokkeerd zijn voor kwaadwillende buitenstaanders. Een sleutelkluis met een politiekeurmerk of RDW is een prettige en veilige oplossing. Thuiszorgmedewerkers of verpleegkundigen maken veilig gebruik van de sleutelkluis als zij zorg moeten verlenen en dus op elk moment van de dag toegang hebben tot de woning, appartement of kamer. 

 

Sleutelkluis met politiekeurmerk voor thuiszorg en hotels 

Sleutelkluizen met een politiekeurmerk worden ook regelmatig gebruikt om aan een garagedeur te hangen. Een motorrijder hoeft zich geen zorgen te maken over zijn huissleutels. En ouders hoeven zich geen zorgen te maken dat kinderen op straat hun huissleutels verliezen. Ook bed en breakfast en hotels maken graag gebruik van een sleutelkast met een politiekeurmerk. 

Benieuwd naar de verschillende opties voor het aanschaffen van een kluis met een politiekeurmerk? Of wil je weten wat in jouw situatie de beste sleutelkluis optie is? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het maken van de veiligste keuze.

Sleutelkluis met RWD-keurmerk voor autogarages en autoverhuurbedrijven

Sleutelkluizen met een RDW-keurmerk zijn zeer geschikt voor garages; autoverhuurbedrijven maar kan ook prima gebruikt bij bed en breakfast en hotels die de sleutels veilig willen op bergen. 

Benieuwd naar de verschillende opties voor het aanschaffen van een kluis met een politie- of RWD keurmerk? Of wil je weten wat in jouw situatie de beste sleutelkluis optie is? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het maken van de veiligste keuze.