Type slot
Toepassing
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €300

Laptopkluizen

Heb je interesse in een laptopkluis? We maken het je makkelijk: we hebben een breed assortiment aan laptopkluizen. Zo vind je altijd een laptopkluis die aan jouw vereisten voldoet. Heb je snel een laptopkluis nodig? Ook dan helpen we je graag: [email protected].

Lees verder

Wat is een laptopkluis?

Wat een laptopkluis is, is niet zo moeilijk te beantwoorden: een kluis waarin je een laptop kunt opbergen. Minder voor de hand liggend is waaraan de laptopkluizen van Weloq voldoen. Wij leggen het je uit. Steeds meer bedrijven en particulieren schaffen een laptopkluis aan om hun ‘informatiedragers’  veilig op te bergen. Want het laatste waar je op zit te wachten is dat jouw persoonlijke eigendommen, zowel je laptop als je gegevens, verloren gaan door brand of diefstal. Daarom bieden wij inbraak- en/of brandwerende laptopkluizen aan. En dat is een breed begrip, want naast jouw laptop kun je daar natuurlijk ook je tablets, notebooks, smartphones en andere harde schijven opbergen.

Wil je meer informatie over laptopkluizen?

Meer weten over laptopkluizen of heb je een vraag over een specifiek type laptopkluis? We helpen je graag: neem contact met ons op door te e-mailen naar [email protected].