Type slot
Toepassing
Duur brandbescherming
Brandwerende certificaten 1
Te bevestigen via / verankerbaar
Prijs
Min: €0
Max: €4500

Brandwerende ladekasten

Ben je niet alleen op zoek naar een praktische oplossing voor het opbergen van documenten of foto’s, maar wil je deze belangrijke eigendommen ook nog eens beschermen tegen brand? Dan is een brandwerende ladekast wellicht een slimme oplossing voor jou. Een betrouwbare brandwerende ladekast bestel je eenvoudig in de webshop van Weloq

Lees verder

Brandwerende ladekasten in verschillende vormen en maten 

Als er brand uitbreekt wil je er zeker van zijn dat belangrijke documenten goed beschermd zijn. Kies er daarom voor, om belangrijke papieren te bewaren in een brandwerende ladekast. Brandwerende ladekasten zijn in verschillende formaten en met meerdere lades verkrijgbaar bij Weloq.

Een brandwerende ladekast afsluiten met een slot 

De brandwerendheid van een brandwerende ladekast wordt uitgedrukt in minuten. 

Het aantal minuten dat een brandwerende ladekast papieren documenten beschermt, is afhankelijk van het type en van het brandwerende materiaal. Zo zijn er brandwerende ladekasten die tussen de 30 en 120 minuten bescherming bieden tegen brand. 

In een brandwerende ladekast zijn jouw documenten overigens ook veilig opgeborgen tegen inbrekers, doordat de ladekast is af te sluiten met een centraal veiligheidsslot. 

Brandwerende ladekast online kopen 

Wil je jouw papieren documenten beschermen? Kies dan voor een geteste brandwerende ladekast. Ons assortiment brandwerende ladekasten bestaat uit verschillende formaten. Zo hebben we kasten met twee, drie, of vier brandwerende lades in ons assortiment.

Geen idee welke brandkluis je moet kiezen? Neem gerust contact met ons op. We helpen graag bij het maken van de veiligste keuze.