Bezorg- en serviceopties

Om jou van alle gemakken te voorzien hebben we speciaal voor jou verschillende bezorgopties samengesteld. 

  1. Gratis verzending: Alle kluizen leveren we GRATIS in Nederland en België. De kluis leveren we dan tot aan de drempel van de deur en op de begane grond. Wel is het belangrijk dat drempels en andere obstakels met  een palletpompwagen of trolley genomen kunnen worden om de voordeur te bereiken.
  2. Discrete verzending: Hier gaat het om dezelfde levering als hierboven alleen versturen we de order volledig anoniem. Uiteraard staat jouw privacy bij Weloq hoog in het vaandel.
  3. Plaatsing op de begane grond of 1e verdieping per lift: Als je deze optie selecteert zullen wij de kluis netjes op de gewenste plek in het gebouw brengen op de begane grond of 1e verdieping per lift.
  4. Plaatsing + verankeren op begane grond of 1e verdieping per lift: In tegenstelling tot de optie hierboven zullen we ook de kluis professioneel voor jou monteren en verankeren. Zo kan jij de veiligheid 100% garanderen. Heb je hier interesse in? Vul het Inhuisformulier in en mail jouw verzoek naar [email protected] 
  5. Ophalen in Kesteren: Dit is mogelijk bij alle kluizen die wij zelf op voorraad hebben. Kiest je bijvoorbeeld de Domestic Safe DS 2031 K dan zie je deze optie ook staan bij Bezorgopties.
    Als deze optie bij de gekozen kluis wordt aangeboden neem dan contact met ons op door te bellen 088-5013777 of mail ons [email protected] om een afspraak te maken wanneer u de kluis komt afhalen.
    Ons adres is Nijverheidsweg 5 4041CK Kesteren. 

Wij bezorgen jouw kluis altijd met de hoogste precisie en voor jou op maat. - Feel Safe met jouw Weloq kluis.